Winkelwagen 0 items: € 0,00

Meer informatie070-891.91.90

Welkom bij Innemee Behang & Interieur!

Nederlands English

Innemee bij Lekker Leuk Leven op SBS6

Lekker, Leuk, Leven

is een jong, snel en uitdagend lifestyleprogramma bij SBS6. Presentatoren Anouk van Schie & Wendy-Kristy Hoogerbrugge gaan wekelijks op zoek naar alles wat nodig is voor een Lekker Leuk Leven. Zij nemen je mee naar tal van ondernemingen binnen verschillende branches, passend binnen het thema van de week. De nieuwste gadgets, de nieuwste innovaties, de mooiste recreatieve plekjes van Nederland en tal van andere inhoudelijke items volgen elkaar in hoog tempo op.

Een lifestyle programma met snelheid en iedere week een andere invalshoek. Zondagmiddag rond de klok van 15:30 uur bij SBS 6.

Presentatie Anouk van Schie

Bekend geworden als zangeres van de meidengroep KUS en nu presentatrice van Lekker Leuk Leven is een frisse, modieuze en gezellige meid en bezoekt, net als  haar collega Wendy-Kristy, de leukste, meest bijzondere en innovatie plekken in Nederland.

In het kort

In dit jonge, dynamische en uitdagende lifestyle programma worden diverse ondernemingen onder de aandacht gebracht met de meest uit een lopende onderwerpen.
DIt jaar wordt het product behang en wandbekleding uitgelicht bij ons in de showroom.

We geven wat simpele tips over het toe passen van behang en de mogelijkheden in combinaties maar ook een kijk op de laatste trends en ontwikkelingen welke het product de laatste jaren heeft ondergaan. Zoals de digitale fotowanden welke desgewenst van uw eigen foto's als uitvergroting op uw muur kunnen worden aangebracht. Of het ontwerpen van uw eigen creatieve ontwerpen met diverse soorten behang op een wand.

Bekijk hieronder de uitzending