Winkelwagen 0 items: € 0,00

Meer informatie070-891.91.90

Welkom bij Innemee Behang & Interieur!

Nederlands English

Service en kwaliteit

"Tegeltje: Het leveren van kwaliteit kost geld, het niet leveren van kwaliteit kost kapitalen."

Omdat dit zowel geld voor u als klant maar ook voor ons als bedrijf, staan bij ons service en kwaliteit erg hoog in het vaandel. Wij bieden u dan ook een legio aan diensten waarmee wij ons onderscheiden van onze collega's.

Persoonlijk advies op maat

Zoals u dat vroeger al gewend was, staan bij ons de medewerkers altijd paraat u te helpen (uit)zoeken van de juiste producten. Onder het genot van een heerlijk kopje koffie kunnen wij u adviseren in het combineren van de juiste kleuren, producten, enz. Wij kunnen u adviseren wat wel en niet mogelijk is in uw situatie, maar laten u de vrijheid alle mogelijke opties zelf te bekijken.

Vrijblijvende offertes

"U betaalt niets voordat u weet wat het gaat kosten!"

Er zijn bedrijven die u van te voren al om een betaling vragen voordat zij een afspraak met u maken om te komen inmeten en dit terwijl er nog niet duidelijk is wat de exacte kosten gaan worden. Wij vinden het van belang dat u van te voren moet weten wat die kosten zijn voordat u overgaat tot aanschaffen van producten of gebruik gaat maken van onze diensten.

U laat dus eerst GRATIS opmeten, zodat wij VRIJBLIJVEND een offerte op maat kunnen maken, zonder verdere verplichtingen. Hiermee nemen wij het risico bij u weg met betrekking tot foutieve maatvoering, want dat risico komt bij ons te liggen! Wij rekenen in regio Westland en Haaglanden GEEN voorrijdkosten of kilometerkosten*

Met betrekking tot schadeoffertes gelden andere afspraken. Neemt u hiervoor van te voren even telefonisch contact met ons op. Wij zijn te bereiken op 070-3450617

Decoreren of monteren

Onze medewerkers helpen u zowel in de showroom als bij thuis. Zij komen opmeten en zorgen voor het naar wens op de juiste wijze aanbrengen van uw aangekochte producten. Het prettige hiervan is dat diegene bekend is met de situatie en precies weet wat er te doen staat en wat te verwachten is.

Verwerken van behang

Onze behangers zorgen voor de perfecte professionele verwerking van de door u aangekochte wandbekleding. Fotowanden, oosterse wandbekleding, glasweefsel, combinaties of lekker gewoon. Voor onze behangers is niets een probleem. Uiteraard kunt u ook hiervoor een vrijblijvende” offerte laten uitbrengen.

Bezorgen van aankopen

“Heeft u geen vervoer of kunt u de deur niet uit?”

Maak een afspraak om stalen bij u thuis te bezorgen, wij komen langs en kunnen u ter plaatse adviseren en helpen de juiste keuze te maken. Ook kunnen wij u op halen*, zodat u toch bij ons in de showroom het assortiment kunt komen bekijken. Uiteraard zorgen wij dan ook dat u weer thuis komt.

* In samenwerking met onze partner, Taxi van der Steen, verzogen wij professioneel rolstoelvervoer 

"Heeft u een aankoop gedaan welke niet in uw auto past?” Wij bezorgen het thuis.
vraag naar de voorwaarden in de winkel

Stofferen van vloerbedekking

Onze stoffeerders zitten al jaren in het vak en zorgen voor de perfecte verwerking van alle soorten vloerbedekking. Ook hierin kunt u variëren en leuke speelse combinaties (laten) maken. Open en dichte trappen zijn geen probleem voor onze stoffeerders, uw trap kan met bijna elke soort vloerbedekking gestoffeerd worden.

Confectioneren van stoffen

Gordijnen, vitrage, voiles, organza, in-betweens, vouwgordijnen en paneelgordijnen worden naar wens voor u “op maat” gemaakt. Niets is te gek, alles kan naar eigen wens worden geconfectioneerd. Zo kunt u ook draperieën, gordijnkappen, dekbedden en kussens van gordijnstof laten maken en zelfs lampenkappen van stof of behang. Dit houdt in dat u altijd een perfect op elkaar afgestemde inrichting kunt creëren. Kijk is bij ons assortiment onder raambekleding voor meer informatie over confectiemethoden of interieurideeen.

Interieurontwerp door interieurstyliste

informatie volgt

Verhuisservice

 

Uitruimen en afvoeren oude vloerbedekking